učitavanje ICEPRINT.CO.RS

ICE PRINT

PARTIZANSKE AVIJACIJE 21a
11077 Beograd

-proizvodi
[064]  3000.820
-usluge
[069]  13.22.103

office@iceprint.co.rs

KORIČENJE

Pored savršene štampe i dizajna brošure ili kataloga, završni utisak daje pravilno odabran izgled korice kao i sama vrste koričenja.

Neka dokumenta kao što su diplomski, doktorski i drugi stručni radovi, imaju tačnu formu, odnosno, propisan izgled korice. S druge strane kod proizvoda kao što su prezentacije, brošure, knjige i sl. izgled korice je stvar kreativnosti i originalnih ideja dizajnera. Dakle, izbor načina povezivanja i izgled same korice zavise od vrste materijala koji povezujete.
U ponudi imamo više različitih vrsta koričenja. Svaka od njih se odlikuje velikom brzinom izrade i prestižnim izgledom. Korišćenjem kvalitetnih repromaterijala, u stanju smo da uvek isporučimo proizvode vrhunskog kvaliteta.

TVRDI POVEZ klasično i večno! Platnene, kožne ili papirne korice, srebrna ili zlatna slova, logotip fakulteta ili firme, idealan za koričenje diplomskih, master ili doktorskih radova. Omogućuje povezivanje do 500 strana.

MEKI POVEZ klasični knjižni meki povez. Omogućuje povezivanje do 300 strana; mogućnost štampe na kartonskim koricama (u boji ili crno-belo, sa plastifikacijom – mat ili sjaj). Pogodno za čuvanje štampanog materijala (sveske, brošure...).

SPIRALA Prvi izbor za dokumenta koja se često koriste. Omogućuje povezivanje do 500 strana (žičana do 120). Lako otvaranje i listanje (žičana za 360°). Veliki izbor boja folija.

Pogledajte galeriju naših uzoraka.

POVEZ - porudžbina

Poštovani klijenti, ovde možete naručiti tvrdi ili meki povez Vaših radova. Takođe možete videti koliko će koštati koričenje u zavisnosti od broja primeraka i broj strana (crno/belih i kolor). Ako ne možete da pošaljete zahtev putem obrasca možete da kontaktirati direktno na e-mail adresu office@iceprint.co.rs sa Vašim osnovnim informacijama (ime, telefon, e-mail) i detaljima vezanim za koričenje datog materijala (što detaljnije to bolje). Javićemo Vam se što je pre moguće kako bi se dogovorili se oko detalja posla. Završenu robu možete pokupiti lično ili Vam je možemo poslati kurirskom službom.


NAJBRŽI

max500din/prim

MEKI POVEZ
NAJBOLJI

max950din/prim

TVRDI POVEZ

TOTAL

Vaši podaci

radno vreme: PON-SUB 09.00-18.00 | NED ne radimo | kontakt: office@iceprint.co.rs