učitavanje ICEPRINT.CO.RS

ICE PRINT

PARTIZANSKE AVIJACIJE 21a
11077 Beograd

-proizvodi
[064]  3000.820
-usluge
[069]  13.22.103

office@iceprint.co.rs

DIZAJN

Dizajn i priprema za štampu (Print Design) predstavlja deo grafičkog dizajna koji se bazira na kreativnom procesu kreiranja vizuelne komunikacije i prezentacije u štampanom obliku, a sa ciljem prenošenja određenje poruke ciljnom auditorijumu.

Atraktivan dizajn vašeg identiteta je ujedno i promocija Vaše firme, njenih proizvoda i usluga ili Vaša lična reklama. Ulaganje u vizuelni identitet vašeg preduzeća ili proizvoda je dugoročna investicija koja gradi uspešan imidž i razvija njen brend.
Krajnji rezultat proizvoda grafičkog dizajnera je grafika u digitalnom formatu koja se dalje primenjuje u različitim tehnikama štampe. Prilikom grafičke pripreme posebno se treba obratiti pažnja da grafički dizajn mora da bude vizuelno atraktivan i razumljiv namenjenoj publici, i da se taj dizajn može primeniti na određenoj površini sa odgovarajućom tehnikom štampe. Mi Vam nudimo kompletna inventivna idejna rešenja kao i profesionalnu izradu promotivnih sredstava i medija.

Naš program čine grafički dizajn i štampa sledećih proizvoda: vizit karti, postera, brošura, flajera, vaučera, kalendara, majica, izrada menija za restorane, kafiće, klubove, korisničkih uputstava za različite proizvode, zahvalnica, diploma, sertifikata, čestitke i pozivnice, memorandumi, dizajn logoa firme, kataloga, knjiga, web-site dizajn....

radno vreme: PON-SUB 09.00-18.00 | NED ne radimo | kontakt: office@iceprint.co.rs